CA | ES | EN

Cuines

Entra en les fotos per veure més exemples

Pràctic i versàtil.

Lacat

Les cuines amb les portes lacades expressen la màxima elegància amb una amplia gama de colors per escollir, tots en acabat mate o en l’etern blanc brillant. A Santandreu disposem també d’acabats especials, colors metal·litzats, efecte òxid, etc.

Per les nostres portes lacades apostem pels millors materials que ens garanteixen la màxima resistència a cops, ratlles i als raigs ultravioleta.

Aquestes qualitats unides a que tot el procés de lacat es desenvolupa directament als nostres tallers, aplicant fins a quatre capes de producte pel nostre personal qualificat i atenent a un escrupolós control de qualitat, donen com a resultat unes superfícies estables e inalterables durant el temps.

Veure més
Lacat

Elegància resistent.

Fusta

El retorn a la naturalitat al ambient de la nostra cuina el trobem a la fusta. Ens fa valorar més el món que ens envolta.

Les fustes de les cuines Santandreu estan pensades per aportar benestar mitjançant el tacte de les superfícies: les fustes nobles donen una incomparable sensació de calidesa i els nostres acabats amb poro obert proporcionen un agradable tacte.

Al roure trobem el nostre principal aliat per aconseguir aquesta finalitat, seleccionant acuradament en les seves variants “Mallat” i “Rústic”, amb una ampla varietat de tonalitats per escollir.

Veure més
Fusta

Material intel·ligent.

Tecnològic

La investigació i la innovació és una constant a la nostra feina diària, incorporant solucions i materials d’última generació per aconseguir que les nostres cuines proporcionen el millor resultat estètic, durabilitat, benestar e higiene. Això ens porta a FENIX NTM®, un material nanontecnològic supermate i antiempremta digital.

FENIX NTM® és altament resistent al ratllat, a l’abrasió, al frec i al calor sec. Resisteix molt bé als cops, als solvents àcids i als reactius d’ús domèstic.

Presenta una alta resistència a les bacteris que fa que la seva superfície resulti higiènica i fàcil de netejar. També és hidròfug i antimoho. A més a més de tots els beneficis tècnics és molt agradable i suau al tacte.

Veure més
Tecnològic

Calidesa natural.

Actualment la tecnologia ens dona un dels materials més funcionals i pràctics: el laminat.

A Santandreu fabriquem cuines amb portes extremadament resistents als cops i a les ratlles, al calor i la humitat, altament compactes per la seva unió de cantos amb una junta invisible mitjançant un dels procediments més moderns: la tecnologia làser.

La seva superfície resulta higiènica, de fàcil neteja i menor impacte ambiental. Tot en una àmplia varietat de colors i acabats, també amb efecte fusta, soft, mate o brillant.

Laminat

Veure més
Laminat