CA | ES
Germans Santandreu

Fundada al 1.968, Germans Santandreu ha crescut fins convertir-se en un sinònim de qualitat, garantia i personalitat.

Comptam amb un equip de professionals que dissenya, fabrica i munta el producte. Tenim la fàbrica a Petra (Mallorca) i treballam amb materials de la millor qualitat. El nostre objectiu és oferir un gran resultat, un servei extraordinari i uns preus competitius.

cocina Santandreu fabricado en Mallorca km 0 calidad
cocina Santandreu personalidad innovación hecho a medida
Personalitat

Durant els prop de 50 anys d'experiència, l'aposta per la innovació i per l'autenticitat del producte fet a mida han estat els puntals d'aquesta empresa.

Ser fabricants ens permet elaborar un producte excel·lent, adaptat al gust del client i amb la millor relació qualitat-preu. El nostre objectiu principal és satisfer al màxim el nostre client.

Qualitat

Apostam per la funcionalitat, la bellesa i la resistència dels mobles.

Produïm amb els millors materials del mercat i fent ús de la  tecnologia punta del sector. Cuidam els detalls tant amb els exteriors com amb els interiors, muntant les millors marques amb els accesoris complementàris: frontisses, calaixos, tiradors, etc
Així mateix, aconseguim la il·luminació adequada per a cada espai. Aquest és un aspecte fonamental per garantir la funcionalitat i la comoditat en l'ús diari de les cuines i els armaris.

cocina Santandreu fabricado en Mallorca km 0 calidad
cocina Santandreu ergonomía práctico hecho a medida
Ergonomia

Oferim un producte adaptat a les necessitats del client, amb la garantia d'un disseny original i personal.

Disposam d’una gran quantitat de distribucions a mida. Ajustam les altures i aprofitam al màxim els espais disponibles. Produïm cuines funcionals també per a les persones amb mobilitat reduïda.