CA | ES | EN
Germans Santandreu

Fundada al 1.968, Germans Santandreu ha crescut fins convertir-se en un sinònim de qualitat, garantia i personalitat.

Tenim la fàbrica a Petra (Mallorca) i treballem amb materials de la millor qualitat. Tenir la fàbrica a prop ens dóna flexibilitat per realitzar projectes a mida.

A més ajudem a la sostenibilitat del medi ambient, perquè som Km 0 i les nostres fustes tenen la certificació FSC conforme provenen de boscos de gestió responsable.

cocina Santandreu fabricado en Mallorca km 0 calidad
Personalitat

Durant els prop de 50 anys d'experiència, l'aposta per la innovació i per l'autenticitat del producte fet a mida han estat els puntals d'aquesta empresa.

Ser fabricants ens permet elaborar un producte excel·lent, adaptat al gust del client i amb la millor relació qualitat-preu. El nostre objectiu principal és satisfer al màxim el nostre client.

cocina Santandreu personalidad innovación hecho a medida
Qualitat

Apostam per la funcionalitat, la bellesa i la resistència dels mobles.

Produïm amb els millors materials del mercat i fent ús de la  tecnologia punta del sector. Cuidam els detalls tant amb els exteriors com amb els interiors, muntant les millors marques amb els accesoris complementàris: frontisses, calaixos, tiradors, etc
Així mateix, aconseguim la il·luminació adequada per a cada espai. Aquest és un aspecte fonamental per garantir la funcionalitat i la comoditat en l'ús diari de les cuines i els armaris.

cocina Santandreu fabricado en Mallorca km 0 calidad
Ergonomia

Oferim un producte adaptat a les necessitats del client, amb la garantia d'un disseny original i personal.

Disposam d’una gran quantitat de distribucions a mida. Ajustam les altures i aprofitam al màxim els espais disponibles. Produïm cuines funcionals també per a les persones amb mobilitat reduïda.

cocina Santandreu ergonomía práctico hecho a medida